The Dubai Fountain

Dubaissa maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan ja maailman suurimman ostoskeskuksen Dubai Mall:in juurelle on rakennettu maailman suurin ja kallein suihkulähde The Dubai fountain. The Dubai fountain:issa on yhdistetty vesi, valo ja musiikki upeaksi kokonaisuudeksi joka takaa mahtavan elämyksen joka ilta puolen tunnin välein aina kello 18:00 jälkeen. Suihkulähdeshowssa on useampia eri näytöksiä klassisesta arabialaiseen ja maailman musiikkiin, jotka vaihtuvat puolen tunnin välein, joten sama näytös ei soi kokoajan. Suihkulähde ampuu vettä jopa 150 m korkeuteen. Suihkulähteen on suunnitellut WET Design. (http://www.thedubaimall.com/en/entertainment/entertainment-section/the-dubai-fountain.html)

The Dubai fountain on pakko nähdä itse jos vierailee Dubaissa, tässä alhaalla ensimmäisenä on oma videoni ja toisena videona linkki youtubesta, jossa suihkulähde on kuvattu paremmalta paikalta hieman ylemmältä tasolta toisen kappaleen tahdittamana.

 

 

Avainsanat: , ,

Kategoriat: Maisema-arkkitehtuuri

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

3 kommenttia : “The Dubai Fountain”

 1. Kirsti-Marja
  14/02/2012 klo 9.51 #

  Onpa upeaa ja loistokasta, jotkut osaa 🙂 Hieno postaus!

 2. Kike
  27/02/2012 klo 12.51 #

  On se kyllä hurjaa, miten paljon rahaa noihin suihkulähteisiin on varmasti uponnut…! Mutta toisaalta, sama vesi siellä sitten kiertää illasta toiseen, joten onhan tuo pitkällä aikavälillä kannattavampaa kuin räjäytellä kymppitoinnejen edestä ilotulitteita taivaalle yleisön iloksi. Ja ovathan tanssivat suihkulähteet sentään kauniipia kuin räjähtelevät ruutipaukut!

  • 08/03/2012 klo 16.22 #

   Eikö ookki paljon mahtavampi ja järkevämpi idea ku ilotulitusten räjäyttely. Rahalla voi saada aika hienoja juttuja aikaan, ja tää suihkulähdekin on silti ihan ilmanen elämys.

Kommentoi tai kysy mielellään lisää! Kommentointi onnistuu täysin nimettömänä/rekisteröitymättä, kun jätät kommentointikentän kysymät: "sähköposti-/nimi- ja kotisivukentät" tyhjäksi.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: