Kesä tuli Turkuun!

Hei taas pitkästä aikaa pimeän talven ja kolean kevään jälkeen! On taas aika herätä talviunilta! Kevät on kulunut paikkakuntaa vaihtaessa ja siihen liittyvien asioiden hoitamisessa, mutta onneksi kesä on vielä edessä! Täällä Turussa huomasi selkeästi kuinka kevät alkoi vauhdilla  jo maaliskuun puolessa välissä, ja nyt ollaan jo ihan kohta virallisesti kesässä! Lapsuuden aikoina kesä tuntui alkavan ehdottoman virallisesti siitä, kun koulun kevätjuhlassa kajautettiin suvivirsi.  Keväästä on huomannut nauttineensa nyt huomattavasti enemmän kuin opiskeluvuosina, jolloin kevät oli  pahinta deadline aikaa ja aika kului kouluprojektien parissa aina toukokuun loppuun asti! Tässä muutama elämääpursuava otos Turun Ruissalon vehreästä ja kukkivasta keväästä kaikille teille jotka ette ole ehtineet katsoa ikkunasta ulos pariin kuukauteen töiden takia, talvi on jo ohi!

Voisko olla mitään parempaa ku kesä?

Henri

Avainsanat: , ,

Kategoriat: Kevät

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ei kommentteja.

Kommentoi tai kysy mielellään lisää! Kommentointi onnistuu täysin nimettömänä/rekisteröitymättä, kun jätät kommentointikentän kysymät: "sähköposti-/nimi- ja kotisivukentät" tyhjäksi.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: