Kultaranta

Muutama viikko sitten juuri ennen syksyn alkua kävin serkkuni kanssa Naantalin kultarannassa. Presidentin kesäasunnon puutarhan portti on yleisölle avoinna vain kerran viikossa muutaman tunnin. Puutarhassa kulku on rajoitettu vain tietyille alueille, joten ihan koko puutarhaa ei pääse näkemään. Puutarha on loistokunnossa ja siellä vierähtää helposti pari tuntia. Kultarannan päärakennus sijaitsee näyttävällä paikalla meren rannalla rinteessä. Talon ympärillä rinteessä puutarha on tyyliltään luonnonmukaisempi, tunnelmaltaan hieman kuin satumetsä kaikkine käkkärämäntyineen ja mutkittelevine polkuineen. Vastarannalla Naantalinlahden toisella puolella näkyy Naantalin vanhakaupunki. Kultaranta oli jälleen yksi vierailemisen arvoinen paikka mitä ehdottomasti suosittelen!

Kommentoikaa mielellään valokuvagallerian toimivuutta, sekä ”taustamusiikki”-ideaa. Kuvia oli niin paljon, että koin järkevämmäksi laittaa ne tällaiseen selattavaan albumimuotoon.

(Pääset kuvagalleriaan klikkaamalla jotain allaolevista pienistä kuvista. Halutessasi voit samalla kuunnella postaukseen valitsemaani taustamusiikkia klikkaamalla Play-painiketta postauksen lopussa olevasta soittimesta).

Tästä klikkaamalla Play, voit kuunnella postaukseen valitsemaani taustamusiikkia, tai jos sinulla on Spotify koneellasi niin voit valita myös Spotifyn oman soittimen alempaa.

Avainsanat: , , , , ,

Kategoriat: Maisema-arkkitehtuuri

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

6 kommenttia : “Kultaranta”

 1. KiVa
  09/10/2012 klo 15.42 #

  Moikka! Mun mielestä toi musiikki toimi tosi kivasti, sopi hienosti kuvien tunnelmaan! En yleensä niin pidä siitä kun blogistit laittavat päivityksiinsä musiikkia, sillä tykkään valita taustamusiikkini itse. Sinä toimit kuten tarjoilija ravintolassa viinilistan äärellä: suosittelet kappaletta joka on harmoniassa kuvien kanssa, mutta kuuntelupäätös on jokaisen oma. Spotifyn kautta musiikki ei myöskään katkea selaillessani päivityksiä, jee!

 2. 09/10/2012 klo 15.50 #

  Hienoa! Kiva kuulla, ajattelinkin, että jos joku vaikka työpaikallaan sivujani selaillessa ei halua kuunnella musiikkia, niin tämä vois toimia!

 3. Tn
  09/10/2012 klo 21.37 #

  Ensiksi en uskonut että Suomesta löytyy näin hieno puisto kokonaisuus, tai sitten olet huippulahjakas kameramies. Loistavasti rakennettu (sivu), rentouttavaa katseltavaa.

  • hangardens
   10/10/2012 klo 21.24 #

   Kiitos kiitos, ehkä teidänkin pitää käydä jos ette usko! 🙂

 4. VG
  29/06/2014 klo 21.47 #

  Olet saanut taltioitua hienosti paikan hengen. Alueelle pääsyä on nykyään kuitenkin rajoitettu. Turistit pääsevät enää kuusiaidan rajaamalle alueelle, rantaan sekä laattapolkua pitkin pois. Harmittavaa. Linnan ympäristö on syksyisin todella hieno paikka ja nyt se on siis lopullisesti suljettu 😦

  • 02/07/2014 klo 22.14 #

   Kiitos paljon! Kultaranta on kyllä omaleimainen paikka. Harmi todellakin jos vierailualuetta on entisestään supistettu. Täytyy käydä syysruskan aikaan uudestaan kun seuraavan kerran vierailee Naantalin seudulla.

Kommentoi tai kysy mielellään lisää! Kommentointi onnistuu täysin nimettömänä/rekisteröitymättä, kun jätät kommentointikentän kysymät: "sähköposti-/nimi- ja kotisivukentät" tyhjäksi.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: