Formex 1.2014

Muutamia inspiraatiokuvia jälkikäteen Tukholman Formex messuilta jossa kävin tammikuussa. Tukholmassa on helppo ja mukava pistäytyä kerran pari vuodessa ja tänä viikonloppunahan 20-23.3.2014 Tukholmassa on pohjoismaiden suurimmat puutarhamessut Nordiska trädgårdar.

hangardens

hangardens

Formex messuilta löytyy ideoita ja tavaroimittajia jälleenmyyjille jotka työskentelevät mm. sisustus/design/lelu/puutarha-kaupan alalla.

hangardens

Laadukkaita englantilaistyylisiä kasvihuoneita näkee vähän Suomessa. Metallirunkoinen kasvihuone on helppohoitoinen vaihtoehto.

hangardens

Puurunkoinen valkoiseksi maalattu kasvihuone.

collage_han

Uniikkeja pikkupatsaita ja ruukkuja ympäri maailmaa.

hangardens

Puutarhaletkuja fiineille kaupunkilaispuutarhureille. For glamorous people with dirty nails.

hangardens

Pienoiskasvihuone sopii pieneenkin pihaan ja patinoituu kivasti ulkoilmassa, tämä ja muita malleja myynnissä nettikaupassa. (nettikauppa suljettu)

DSC_3680

Majesteetillinen paviljonki kello viiden teehetkiin, vähän vaihtelua perinteisiin ja ahtaisiin kuusikulmaisiin huvimajoihin.

viherseinä

Tällä hetkellä paljon uutisissakin mainittuja viherseiniä huonosta sisäilmasta puhuttaessa on alkanut näkyä yhä useammisa paikoissa mikä on hieno juttu! Esim. kauppakeskuksissa, hotelleissa, toimistoissa ja muissa julkisissa rakennuksissa niinkun täällä Tukholman Älvsjön messukeskuksessa, jossa se toimii hyvin rauhoittavana, ääntä vaimentavana ja tietysti ilmaa puhdistavana elementtinä. Pienemmissä muodoissa viherseinät sopii hyvin myös jokaiseen kotiin, ja täysin hoitovapaan viherseinän saa silkkikasveista (silkkikasviseiniä myynnissä nettikaupassa.). (nettikauppa suljettu)

Avainsanat: , ,

Kategoriat: messut, Puutarharakenteita, Puutarhataide

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ei kommentteja.

Kommentoi tai kysy mielellään lisää! Kommentointi onnistuu täysin nimettömänä/rekisteröitymättä, kun jätät kommentointikentän kysymät: "sähköposti-/nimi- ja kotisivukentät" tyhjäksi.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: