Varaslähtö kesään

Ylellä alkoi viime viikon tiistaina 22.4.2014 mielenkiintoinen kolmiosainen puutarhasarja Ranskan historiallisista puutarhoista. Ohjelman voi katsoa myös jälkeenpäin kuukauden sisällä Areenasta jos ei tv:n ääreen ehdi tiistai-iltaisin. Itselläni ollut jo monta vuotta joku sisäinen pakkomielle vielä joku päivä päästä Ranskaan asumaan ja työskentelemään puutarha-alalla. Ylä-asteella ja lukiossa valmistauduin jo tähän unelmaan käymällä innokkaasti ranskankielen tunneilla, vielä en oo Ranskasta itseäni asumasta löytänyt, mutta vielä joku päivä ihan varmasti, tiedän sen.

Mutta seuraavaksi ennenjulkaisemattomia keväisiä kuvia vuoden takaa, ja ihan Suomesta.

valkovuokot

 Muutama henkeäsalpaava maisema valkovuokkojen ja kielojen valtaamasta keväisen raikkaasta tammimetsästä Turun Ruissalosta reilu vuosi sitten. Tätä näkyä kannattaa käydä katsomassa aamu- tai ilta-aikaan paikan päällä.

anemone_alba

Turun keskustassa asuessa oli kiva usein paeta muutamassa minuutissa yksin tai kavereiden kanssa Ruissaloon rauhottumaan ja hortoilemaan näihin mieltärauhottaviin maisemiin, tammimetsien, vanhojen huviloiden ja kalliorantojen ääreen… tänne on aina ikävä.

ruissalossa

 Nyt ollaan päästy keväässä siihen parhaaseen jännittävään vaiheeseen, kun kaikki ei ole ihan vielä valmista vuoden parasta vuodenaikaa eli kesää varten, joka on onneksi vielä edessä…vai onko sittenkin juuri nyt se kaikkein parhain hetki vuodesta, kevään ja kesän rajamailla?

 

Avainsanat: , , , ,

Kategoriat: Kevät, Luonto

Tilaa

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Ei kommentteja.

Kommentoi tai kysy mielellään lisää! Kommentointi onnistuu täysin nimettömänä/rekisteröitymättä, kun jätät kommentointikentän kysymät: "sähköposti-/nimi- ja kotisivukentät" tyhjäksi.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: